Catering

Catering i Aarhus hos Frokost+

Frokost+ laver sund, nærende og super lækker catering

Frokost+ er kendt for den gode smag. Og det er der en god grund til. Vi leverer nemlig frokostretter i en altid høj kvalitet og fra mange forskellige dele af verden, fx Italien, Mexico, Thailand og Frankrig. Derudover leverer vi selvfølgelig også den gode, traditionelle og klassiske danske mad. Med det store udbud kan vi tilbyde meget varierende smagsoplevelser hver dag, hvor alle kan være med.
 

Frokostcatering i høj kvalitet - Vi sørger for de gode råvarer

Frokostcatering er blevet meget populært og har været det i nogle år. Det gode ved catering er blandt andet, at maden bliver leveret lige til døren. Vi pakker maden i varme- og kølebokse, således at jeres mad stadig har den rigtige temperatur, når den skal serveres. Og det er nødvendigt, for at de gode råvarer kan holde på deres vigtige vitaminer og mineraler.
 

Altid en varm ret

Vores catering består altid af en god, varm ret med alt tilbehør. Derudover leverer vi sunde, rå grøntsager, slagterpålæg, hjemmelavede pålægssalater, udenlandske specialsalater og meget andet. Vores gode brød er naturligvis hjemmebagt – hver dag. I sommer- og vintermånederne leverer vi henholdsvis koldskål eller suppe en gang om ugen.
 

God, gedigen og billig catering

Hvis du står og mangler en god, gedigen og billig catering til din virksomhed, så tag et kig her på siden, og få et uforpligtende tilbud på vores frokostordning. Du er også mere end velkommen til at ringe og høre nærmere om, hvad vores catering kan gøre for dig. Vi glæder os til at høre fra dig og din virksomhed.


 
Spørgsmål og bestillinger kan ringes ind pr. telefon på nummeret +45 72 44 11 16, eller I kan sende en mail til: info@frokostplus.dk. Vi glæder os til at høre fra jer!

 

  

 

 

Du kan se eksempler på de forskellige menuer herunder:

Menu A   Menu B   Menu C