Tilfredse kunder

Vi gennemfører løbende kundetilfredshedsundersøgelse blandt dem, vi leverer mad til. Vi spørger ind til madens kvalitet og anretning, men også til den personlig service, hvor vi lægger vægt på at være tilgængelige og til stede, der hvor kunderne er.

Herunder kan du se resultatet af den seneste undersøgelse, der bygger på interview med 52 virksomheder foretaget af TELEMARK.

Er tilfredse eller meget tilfredse med madens anretning

Er tilfreds eller meget tilfreds med Frokost+ som leverandør

Er enige eller meget enige i, at Frokost+ holder hvad de lover

Er enige eller meget enige i, at Frokost+ er meget imødekommende

Vi er tæt på jer

Frokost+ holder til i Aarhus. Vi er lige i nærheden og kommer gerne ud til en snak, hvis behovet skulle opstå. Hos Frokost+ er vi nemlig bedst, når vi er tæt på vores kunder. 

Derfor inviterer vi også fire gange om året vores kunder til et AGF VIP-prematch arrangement. Her serverer vi noget godt til ganen, hører et spændende oplæg, quizzer om flotte præmier og hygger os i hinandens selskab. Sidst var vi hele 350 personer afsted, og som altid var det en skøn dag i selskab med gode kollegaer.  

Ring, og få en snak med os på 7244 1116 for at høre mere om, hvordan vi kan sammensætte en frokostordning, som passer præcis til jeres behov. Du er også meget velkommen til at sende os en e-mail på info@frokostplus.dk.