INDIVIDUELT TILPASSET FROKOST

FORDELE VED AT VÆLGE EN FROKOSTORDNING

Hos Frokost+ ved vi, at alle virksomheder er forskellige, og derfor er en frokostordning fra Frokost+ altid individuelt tilpasset til lige præcis jer. Vi sørger for at afdække jeres medarbejderes ønsker og behov, så vi i tæt samarbejde får skabt en frokostordning, som alle er glade for.

Vi er lokale og lige i nærheden, hvis der pludselig skulle opstå ændringer eller tilføjelser til menuen, og vi er aldrig længere væk end, at vi hurtigt kan komme forbi til en snak. Vi oplever generelt, at flere og flere virksomheder vælger at tilbyde en frokostordning, og det er der mange gode grunde til. Nogle af dem har vi listet herunder. Vil I også opleve de fordele, en frokostordning giver firamet, jeres medarbejdere og sammenholdet? Klik herunder og få et uforpligtende tilbud!

Få et uforpligtende tilbud

Fordele ved at vælge en frokostordning

Der er mange fordele og grunde til at vælge en frokostordning som firma - uanset hvor i landet man er placeret, hvilken branche man opererer i, og hvor stor en virksomhed man er. Hos Frokost+ oplever vi tit, de firmaer, der vælger os, har flere forskellige grunde til, at de vil igang med en frokostordning. En frokostordning er nemlig ikke kun lig med god mad, det er også lig med et styrket sammenhold, god energi til resten af dagen og meget andet godt. Herunder har vi listet nogle af de fordele, vi oftest oplever, vores kunder ser som de største fordele ved deres frokostordning:

 

•    Frokosten er et dagligt samlingspunkt, der forbedrer det sociale liv og sammenhold i virksomheden

•    Undersøgelser viser, at mængden af fejl og fravær falder markant i virksomheder, der vælger en frokostordning.

•    Du og dine medarbejdere får et godt og sundt energiboost. 

•    Alle slipper for bøvl med madpakker og koordination af indkøb, der både koster tid og forstyrrer arbejdsdagen.

•    Faste, kendte omkostninger fjerner både gætværk og unødigt spild af ressourcer.  

•    Hvis I har brug for en frokostordning til blot fem eller flere, vil det i langt de fleste tilfælde være den bedste og billigste løsning for alle

•    I har aldrig låst jer fast på en bestemt frokostordning. Skulle der opstå nye ønsker til frokosten, så kan det hurtigt ændres ved blot et enkelt opkald. 

•    I kan vælge mellem forskellige forslag til frokostordninger. Men I kan altid sammensætte jeres egen favoritmenu med for eksempel ekstra grønt, fisk m.m. efter ønske. 

 

Frokost+ frokostordning er tæt på jer 

Frokost+ holder til i Aarhus, men vi er lige i nærheden og kommer gerne ud til en snak, hvis behovet skulle opstå. Hos Frokost+ er vi nemlig bedst, når vi er tæt på vores kunder.

Derfor inviterer vi også fire gange om året vores kunder til et AGF VIP-prematch arrangement. Her serverer vi noget godt til ganen, hører et spændende oplæg, quizzer om flotte præmier og hygger os i hinandens selskab. Sidst var vi hele 350 personer afsted, og som altid var det en skøn dag i selskab med gode kollegaer.  

Vil du være en del af Frokost+ familien og have velsmagende frokostordninger leveret lige til døren, lige til tiden, hver dag? Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på en frokostordning til jeres firma! Klik herunder for at høre mere. 

 

Få et uforpligtende tilbud

Få en surprise menu med vores frokostordning

Hos Frokost+ går vi først og fremmest op i at levere spændende, velsmagende og lækker mad til vores samarbejdspartnere. Det gør vi både i form af vores klassiske og tidløse retter og nye, ufordrende og spændende retter. Vi har en menu til enhver smag, og som noget helt specielt hos Frokost+ laver vi fire gange om året en helt særlig 'surprise' frokostmenu. Det kan være op mod jul, hvor vi anretter det helt store julebord med alt, hvad dertil hører. Det kan også være i påskeugen, hvor vi laver en dejlig tre-retters påskemenu med forret, hovedret og dessert.

Hos Frokost+ synes vi nemlig, at frokosten skal være ét af dagens højdepunkter - for med god mad følger gode snakke. Snakke, som i sidste ende styrker både fællesskabet og sammenholdet på arbejdspladsen. Det er vores surprise menu i den grad med til at sikre!

Hos Frokost+ leverer vi allerede frokost i disse postnumre:

Hos Frokost+ leverer vi frokostordninger i Aarhus, omegn og faktisk i det meste af Østjylland - og vi vil også gerne levere til dig! Herunder finder du de postnumre, vi allerede leverer frokoster til den dag i dag - og der kommer løbende nye postnumre til listen:
 

8000 Aarhus C

8200 Aarhus

8210 Aarhus V

8220 Brabrand

8230 Åbyhøj

8240 Risskov

8250 Egå

8260 Viby J.

8270 Højbjerg

8310 Tranbjerg

8320 Mårslet

8330 Beder

8340 Malling

8361 Hasselager

8362 Hørning

8363 Stilling

8381 Tilst

8382 Hinnerup

8462 Harlev

8464 Galten

8471 Sabro

8660 Skanderborg

8700 Horsens

8900 Randers

Selvom dit postnummer ikke er på listen, kan vi nok stadig finde en løsning på levering af jeres frokost. Ring eller skriv til os, så tager vi en snak.

 

Få et uforpligtende tilbud

 

VI VIL RIGTIG GERNE HØRE DINE ØNSKER OM DEN PERFEKTE FROKOST

Hos Frokost+ er vores daglige fokus, at alle skal se frem til frokosten. Både maden, snakken og generelt den gode oplevelse. Det er drivkraften bag alt, hvad vi laver hos Froksot+. Frokosten er et af højdepunkterne på dagen. Det er der, hvor kolleger snakker, hygger og nyder den gode mad i godt selskab. Frokosten giver ikke alene overskud til resten af arbejdsdagen. Den giver også glæde og fornyet energi. Så går alting lidt nemmere… og det kan mærkes. 

 

Læs mere om vores frokostordning i Aarhus her, eller ring og få en snak med os på 7244 1116 for at høre mere. Eller skriv til os på info@frokostplus.dk.

Så finder vi sammen den løsning, der ligger bedst i maven hos jer.

 

Få et uforpligtende tilbud