INDIVIDUELT TILPASSET FROKOST

FORDELE VED AT VÆLGE EN FROKOSTORDNING

Alle virksomheder er forskellige, og derfor er en frokostordning fra Frokost+ altid individuelt tilpasset.
 

Vi sørger for at afdække jeres medarbejderes ønsker og behov, så vi i tæt samarbejde får skabt en frokostordning, som alle er glade for. Vi er lokale og lige i nærheden, hvis der pludselig skulle opstå ændringer eller tilføjelser til menuen. Vi er aldrig længere væk end, at vi hurtigt kan komme forbi til en snak. Vi oplever generelt, at flere og flere virksomheder vælger at tilbyde en frokostordning. Det er der mange gode grunde til, og her er et par af dem:
 
Fordele ved at vælge en frokostordning
•    Frokosten er et dagligt samlingspunkt, der forbedrer det sociale liv og sammenhold i virksomheden

•    Undersøgelser viser, at mængden af fejl og fravær falder markant i virksomheder, der vælger en frokostordning.

•    Du og dine medarbejdere får et godt og sundt energiboost. 

•    Alle slipper for bøvl med madpakker og koordination af indkøb, der både koster tid og forstyrrer arbejdsdagen.

•    Faste, kendte omkostninger fjerner både gætværk og unødigt spild af ressourcer.  

•    Hvis I har brug for en frokostordning til blot 5 eller flere, vil det i langt de fleste tilfælde være den bedste og billigste løsning for alle

•    I har aldrig låst jer fast på en bestemt frokostordning. Skulle der opstå nye ønsker til frokosten, så kan det hurtigt ændres ved blot et enkelt opkald. 

•    I kan vælge mellem forskellige forslag til frokostordninger. Men I kan altid sammensætte jeres egen favoritmenu med fx ekstra grønt, fisk mm. efter ønske


Surprice menu
Fire gange om året laver vi en helt særlig 'surprice' frokost menu. Det kan være op mod jul, hvor vi anretter det helt store julebord med alt, hvad dertil hører. Det kan også være i påskeugen, hvor vi laver en dejlig tre-retters påskemenu med forret, hovedret og dessert. Frokosten skal gerne være ét af dagens højdepunkter, for med god mad følger gode snakke. Snakke som i sidste ende styrker både fællesskabet og sammenholdet på arbejdspladsen.


Vi er tæt på jer 
Frokost+ holder til i Aarhus. Vi er lige i nærheden og kommer gerne ud til en snak, hvis behovet skulle opstå. Hos Frokost+ er vi nemlig bedst, når vi er tæt på vores kunder. 

 

Derfor inviterer vi også fire gange om året vores kunder til et AGF VIP-prematch arrangement. Her serverer vi noget godt til ganen, hører et spændende oplæg, quizzer om flotte præmier og ellers hygger vi os i hinandens selskab. Sidst var vi hele 350 personer afsted, og som altid var det en skøn dag i selskab med gode kollegaer.  

Frokost+ leverer allerede frokost i disse postnumre:

8000 Aarhus C

8200 Aarhus N 

8210 Aarhus V

8220 Brabrand

8230 Åbyhøj

8240 Risskov

8250 Egå

8260 Viby J.

8270 Højbjerg

8310 Tranbjerg

8320 Mårslet

8330 Beder

8340 Malling

8361 Hasselager

8362 Hørning

8363 Stilling

8381 Tilst

8382 Hinnerup

8462 Harlev

8464 Galten

8471 Sabro

8660 Skanderborg

8700 Horsens

8900 Randers

 

VI VIL RIGTIG GERNE HØRE DINE ØNSKER

Frokost+ daglige fokus er, at alle skal se frem til frokosten. Det er drivkraften bag alt hvad vi laver. Frokosten er et af højdepunkterne på dagen. Det er der, hvor kolleger snakker, hygger og nyder den gode mad i godt selskab. Frokosten giver ikke alene overskud til resten af arbejdsdagen. Den giver også glæde og fornyet energi. Og så går alting lidt lettere…

 

Ring og få en snak med os på 7244 1116 for at høre mere. Eller skriv til os på info@frokostplus.dk.

Så finder vi sammen den løsning, der ligger bedst i maven...

 

Få et uforpligtende tilbud