Vi sammensætter frokosten, så den passer præcis til jeres behov

Frokostordning

Hos Frokost+ ved vi, at alle virksomheder er forskellige, og derfor er en frokostordning fra Frokost+ altid individuelt tilpasset til lige præcis jer. Vi sørger for at afdække jeres medarbejderes ønsker og behov, så vi i tæt samarbejde får skabt en frokostordning, som alle er glade for.

Er enige eller meget enige i, at Frokost+ holder hvad de lover

Er enige eller meget enige i, at Frokost+ er meget imødekommende

Er tilfredse eller meget tilfredse med Frokost+ som leverandør

Er tilfredse eller meget tilfredse med madens anretning

FROKOSTORDNING HOS FROKOST+

Siden 2009 har vi leveret individuelt tilpassede frokostordninger, som er skræddersyet i forhold til vores kunders ønsker og behov. Som Aarhus’ ældste frokostleverandør har vi hos Frokost+ leveret frokostordninger til en lang række forskellige firmaer og brancher – og vi har derfor et indgående kendskab til, hvordan vi bedst muligt kan levere den rette løsning i samarbejde med jer. Vi sætter en ære i at levere frokostordninger af høj kvalitet til aftalt tid, og vi yder hver dag vores bedste for at gøre jeres frokost til dagens højdepunkt.

TILPASSET FROKOSTMENU TIL JERES BEHOV

Hos Frokost+ har vi ikke en række forudbestemte menuer, som I kan vælge imellem. I stedet kan vi tilbyde en række forskellige menuforslag, som fungerer som udgangspunkt til jeres frokostordning. Vi har nogle faste retter, som skifter fra uge til uge – resten tilpasses og ændres i forhold til jeres behov. Vi arbejder altid for, at vores frokostordning er indbydende og varieret.
Derfor får I med en frokostordning fra Frokost+ en frokostmenu, der består af både varme- og kolde retter, som kombineres med forskellige salater, pålæg, brød og fredagssødt. Vi tilbyder naturligvis også vegetarretter, laktosefri retter og retter uden grisekød

FROKOSTORDNING NÆR JER

Hos Frokost+ er vi lokale og lige i nærheden. Vi har base i Aarhus, men dækker hele Østjylland. Vi leverer frokostordninger til bl.a. Randers, Hadsten, Skanderborg, Horsens og ikke mindst i Aarhus. Vi leverer frokostordninger til både større og mindre virksomheder – helt ned til 5 kuverter. Kontakt os og hør nærmere om muligheder for levering hos jer.

Kontakt os for en skræddersyet frokostordning

Vi skræddersyer frokostordningen efter jeres behov.

Jan Gundahl

adm. direktør, Frokost+

+45 72 44 11 16

info@frokostplus.dk

Frokost til kantinedrift

Frokost+ har mange års erfaring med at varetage kantinedrift, hvor vi har stillet værter / værtinder til rådighed. Vi varetager alle opgaver omkring frokosten, herunder modtagelse og kontrol af dagens frokost. Denne type frokostordning indeholder b.la. opstilling og anretning af buffet samt afrydning, opvask mv.
Frokost+ garanterer i øvrigt oplæring af kantinemedarbejdere, således driften kan håndteres inhouse. Er du interesseret i en alternativ frokostordning, er du meget velkommen til at kontakte os.

FROKOSTORDNING – ET VÆRDSAT MEDARBEJDERGODE

Frokosten er et af dagens vigtigste måltider, men det er ikke altid, at den bliver prioriteret lige så højt, som den burde. Mange kan med sikkerhed nikke genkendende til, at det er svært at finde tid og måske også inspiration til at lave lækre frokoster til hverdag, og derfor ender det måske ofte med en kedelig, flad madpakke, som i det mindste kan tilfredsstille sulten.

Derfor har vi hos Frokost+ sat os for at tilbyde et både nemt, praktisk og velsmagende alternativ: en skræddersyet frokostordning lavet på gode råvarer.

Der er milevid forskel på den traditionelle madpakke og en frisklavet firmafrokost, der ikke blot bidrager til en mere varieret kost, men også serveres på en indbydende facon – særligt hvis jeres virksomhed vælger at bestille frokostordningen her hos Frokost+. Vi lægger nemlig stor vægt på kvalitet i forhold til både vores service og den mad, vi tilbyder. Derfor laver vi også det meste fra bunden, og vi sørger altid for, at vores frokostordninger indeholder noget for ethvert behov og enhver smag.

Derfor oplever vi generelt også, at flere og flere virksomheder vælger at tilbyde en frokostordning. Det skyldes ikke kun den gode mad lavet på friske råvarer, og vi har listet flere af de øvrige grunde hertil nedenfor. Vil I også opleve de fordele, en frokostordning giver firmaet, jeres medarbejdere og sammenholdet? Så kontakt os og få et uforpligtende tilbud!

FORDELE VED AT VÆLGE EN FROKOSTORDNING

Der er mange fordele ved at vælge en frokostordning som firma – uanset hvor i landet man er placeret, hvilken branche man opererer i, og hvor stor en virksomhed man er. En frokostordning er nemlig ikke kun lig med god mad, den er også lig med et styrket sammenhold, god energi til resten af dagen og meget andet godt.

Herunder har vi listet nogle af de punkter, vores kunder ser som de største fordele ved deres frokostordning:

  • Frokosten er et dagligt samlingspunkt, der forbedrer det sociale liv og sammenholdet i virksomheden
  • Alle slipper for bøvl med madpakker og koordination af indkøb, der både koster tid og forstyrrer arbejdsdagen
  • Faste, kendte omkostninger fjerner både gætværk og unødigt spild af ressourcer
  • En frokostordning vil det i langt de fleste tilfælde være den bedste og billigste løsning for alle
  • I har aldrig låst jer fast på en bestemt frokostordning – skulle der opstå nye ønsker til frokosten, så kan det hurtigt ændres med blot et enkelt opkald
  • I kan vælge mellem forskellige forslag til frokostordninger, men I kan også altid sammensætte jeres egen favoritmenu med for eksempel ekstra grønt eller fisk

Dermed er en skræddersyet frokostordning også en glimrende måde, hvorpå man kan vise sine medarbejdere, at man sætter pris på dem og deres indsats.

MERE END BARE EN FROKOSTORDNING – FROKOST+ ER TÆT PÅ JER

Frokost+ holder til i Aarhus, men vi er aldrig længere væk, end at vi altid gerne kommer ud til en snak, hvis behovet skulle opstå. Det kunne f.eks. være, at der pludselig opstod ændringer eller tilføjelser til menuen, og i så fald står vi altid at klar til at hjælpe jer med at finde den bedste løsning. Vi foretrækker nemlig at kunne være tæt på vores kunder, da det er sådan, vi arbejder bedst.

Derfor inviterer vi også vores kunder til et AGF VIP-prematch arrangement 1-2 gange om året. Her serverer vi noget godt til ganen, hører et spændende oplæg, quizzer om flotte præmier og hygger os i hinandens selskab. Sidst var vi hele 350 personer afsted, og som altid var det en skøn dag i selskab med gode kollegaer.

Vil I være en del af Frokost+ familien og have velsmagende frokostordninger leveret lige til døren hver dag? Så kontakt os for at høre mere. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en frokostordning til jeres firma!

SUPPLER FROKOSTORDNINGEN MED EN SÆRLIG SURPRISE-MENU

Hos Frokost+ går vi først og fremmest op i at levere spændende, velsmagende og lækker mad til vores samarbejdspartnere. Det gør vi både i form af vores klassiske og tidløse retter samt nye og spændende retter, der alle sammen er lavet på friske råvarer. Vi har en menu til enhver smag, og som noget helt særligt laver vi fire gange om året en helt særlig ‘surprise’ frokostmenu.

Det kan være op mod jul, hvor vi anretter det helt store julebord med alt, hvad der hører til. Det kan også være i påskeugen, hvor vi laver en dejlig tre-retters påskemenu med forret, hovedret og dessert.

Vi gør dermed lidt ekstra ud af højtiderne, og samtidig gør vi også vores for, at frokosten bliver ét af dagens højdepunkter – også til hverdag. For med god mad følger gode snakke, som i sidste ende styrker både fællesskabet og sammenholdet på arbejdspladsen. Det er såvel vores frokostordninger som vores surprise-menu med til at sikre!

FÅ JERES FROKOST LEVERET LIGE TIL DØREN

Hos Frokost+ leverer vi frokostordninger i Aarhus, omegn og faktisk i det meste af Østjylland – og vi vil også gerne levere til jer! Herunder findes de postnumre, vi allerede leverer frokoster til den dag i dag – og der kommer løbende nye postnumre til listen:

8000 Aarhus C – 8200 Aarhus N – 8210 Aarhus V – 8220 Brabrand – 8230 Åbyhøj – 8240 Risskov – 8250 Egå – 8260 Viby J. – 8270 Højbjerg – 8310 Tranbjerg – 8320 Mårslet – 8330 Beder – 8340 Malling – 8361 Hasselager – 8362 Hørning – 8363 Stilling – 8381 Tilst – 8382 Hinnerup – 8462 Harlev – 8464 Galten – 8471 Sabro – 8660 Skanderborg – 8700 Horsens – 8900 Randers

Selvom dit postnummer ikke er på listen, er der dog stadig gode chancer for, at vi kan finde en løsning i forhold til levering af jeres frokost. Ring eller skriv til os, så tager vi en snak.

VI ARBEJDER FOR AT GØRE FROKOSTEN TIL DEN BEDSTE OPLEVELSE

Hos Frokost+ er vores daglige fokus, at alle skal se frem til frokosten – både maden, snakken og generelt den gode oplevelse. Det er drivkraften bag alt, hvad vi foretager os, og det er grunden til, at alle vores frokostordninger skræddersys til den enkelte virksomhed. På den måde kan frokosten nemlig blive et af højdepunkterne på dagen, hvor kolleger snakker, hygger og nyder den gode mad i godt selskab. Dermed giver frokosten ikke alene overskud til resten af arbejdsdagen, den giver også glæde og fornyet energi. Så går alting lidt nemmere – og det kan mærkes!

Læs mere om vores frokostordning i Aarhus her, send en mail til info@frokostplus.dk, eller ring på telefon 7244 1116 og få en snak med os.

Så finder vi sammen den løsning, der ligger bedst i maven hos jer.

Vi bekæmper madspild

Hos Frokost+ går vi meget op i at bekæmpe madspild. Vi gør det ved altid at sørge for, at jeres frokost er tilpasset netop jeres behov. Så hvis der er noget, I normalt ikke får spist op, så sørger vi for, I får mindre af det næste gang. Samtidig kan der være noget, som I spiser meget af, og så sørger vi for, at I får ekstra af det.

På den måde får I mere af det, I elsker at spise, og mindre af det, der alligevel ender i skraldespanden. Dermed undgår vi madspild, og I får en frokostordning, som er tilpasset jer. Det, synes vi, giver mening.