Menu udvalg

Når I vælger en frokostordning fra Frokost+, laver vi altid individuelle tilpasninger, så I får en frokost, der passer til netop jeres ønsker og økonomi. Det har vi gjort siden 2009 – og det bliver vi ved med! 

Vi ser eksempelvis på fordelingen af mænd, kvinder og alder, og om I har hårdt fysisk arbejde, og ud fra den indsigt sammensætter vi jeres frokostmenu. Vil I eksempelvis have vegetarretter, laktosefri retter eller retter uden svinekød, så vil det blive tilpasset til netop jeres frokostordning. Vi lytter til jeres behov, og vil altid være lige i nærheden, hvis ændringer skulle opstå. 

Herunder kan du se en række af de elementer, der typisk er en del af vores frokostordning og som I kan sammensætte jeres helt egen menu ud fra.

Frokostret

Hver dag serverer vi en varm ret med tilbehør, der kan nydes sammen med den øvrige buffet. Indimellem leverer vi også en klassisk dansk varm ret – for eksempel boller i karry.

Tilbehør

Tilbehøret kan være både koldt og varmt og passer til dagens frokost ret – ofte i en variation af pasta, grøntsager, ris eller kartofler.

Suppe/koldskål

Som en ekstra ret serverer vi suppe eller koldskål én gang om ugen.
I de kolde måneder serverer vi varm suppe, og i de varme måneder serverer vi hjemmelavet koldskål.

Kold ret / Tapas / forret

Et lille selvstændigt alternativ til den lune ret, for eksempel pastasalat m. kylling/bacon,
minicroissant med hjemmelavet hønsesalat eller wraps med laksemousse.

Sund ret / råkost / rig salat

Et sundt supplement til den øvrige buffet, for eksempel råkostsalat, en kombineret kreativ salat, tomatsalat eller marinerede rodfrugter.

Mixed salat

Sprøde salater med fire-fem ingredienser. 

Dagens grønne salat

Tre slags forskellige blandede salater. Altid frisk. Altid sundt.

Salatbar

Seks slags varierende tilbehør, så der er rig mulighed for at blande sin egen salat.
En hjemmelavet dressing serveres hver dag. Mulighed for to ekstra slags dressing, som leveres efter behov.

Smør-selv-brød

To, tre eller fire slags slagterpålæg, fiskepålæg, hjemmelavet pålæg eller hjemmelavede salater med et rigeligt udvalg af klassisk tilbehør, så der er mulighed for at lave et rigtigt stykke smørrebrød.

Ost

To-tre slags dessertost med tilbehør, for eksempel blommekompot.

Tilbehør til brødet

For eksempel tzatziki, hummus, oliven tapenade m.v. 

Tre slags brød

Friskbagt rugbrød, madbrød og hvedebrød.

Fredagssødt

For eksempel chokoladekage med nødder og orange creme, muffins m.v.

Surprise menu

Fire gange om året laver vi en helt særlig ‘surprise’ frokos menu. Det kan være op mod jul, hvor vi anretter det helt store julebord med alt, hvad dertil hører. Det kan også være i påskeugen, hvor vi laver en dejlig tre-retters påskemenu med forret, hovedret og dessert. Frokosten skal gerne være ét af dagens højdepunkter, for med god mad følger gode snakke. Snakke, som i sidste ende styrker både fællesskabet og sammenholdet på arbejdspladsen.

Vegetar menu

Kunne I tænke jer en vegetar menu eller måske er I bare ikke til svinekød? Det har vi også et godt forslag til. Se eksempelvis vores Frokost+ Vegetarmenu her

Ekstra tilvalg

Vi giver også mulighed for, at I kan tilvælge ekstra retter:

  • Lun leverpostej med tilbehør – hver torsdag.
  • Små lune frikadeller med rødkål – hver fredag.
  • Fiskeanretning (1-2 slags fisk med tilbehør) – hver tirsdag og torsdag
  • 1 kg. tørristet nøddemix (hasselnødder, cashewnødder,
  • jordnødder, mandler, solsikkekerner, græskarkerner og hørfrø)
  • Gulerodsstave
  • Glutenfrit brød

Vi vil rigtig gerne høre dine ønsker

Det daglige fokus hos Frokost+ er, at alle skal se frem til frokosten. Det er drivkraften bag alt, hvad vi laver. Frokosten er et af højdepunkterne på dagen. Det er der, hvor kolleger snakker, hygger og nyder den gode mad i godt selskab. Frokosten giver ikke alene overskud til resten af arbejdsdagen. Den giver også glæde og fornyet energi. Og så går alting lidt nemmere. 

Ring og få en snak med os på 7244 1116 for at høre mere. Eller skriv til os på info@frokostplus.dk.

Så finder vi sammen den løsning, der ligger bedst i maven.

Læs også