GØR FROKOSTEN TIL DAGENS HØJDEPUNKT

Surprise menu


Flere gange om året laver vi en helt særlig 'surprise' frokostmenu. Det kan være op mod jul, hvor vi anretter det helt store julebord med alt, hvad dertil hører. Det kan også være i påskeugen, hvor vi laver en dejlig tre-retters påskemenu med forret, hovedret og dessert.


Da vi i april 2019 havde 10 års jubilæum, fejrede vi vores kunders tillid og trofasthed med en lækker surprise frokost.

Her serverede vi:

Rosastegt okse ball tip.
Gratin af kartofler og rodfrugter med ost, fløde, nødder og urter.
Cajun laks med salater og Cajun pickles.
Tomatsalat af bøftomater med syltede rødløg, kapers, grillede peberfrugter og
dijon vinaigrette.
Bagte, farvede gulerødder og rodfrugter med basilikumpesto og ristede pinjekerner.
Tre slags blomkål med pistacienødder, edamamebønner og persilleolie.
Tre slags gode oste med passende tilbehør.
To slags hjemmebagt brød.
Urteaioli med safran.

... Og selvfølgelig en lækker dessert, nemlig frugtsalat med vaniljecreme og chokolade.

Vores surprise frokoster er altid meget populære og er med til at gøre frokosten til ét af dagens højdepunkter!

 

VI VIL RIGTIG GERNE HØRE DINE ØNSKER

Det daglige fokus hos Frokost+ er, at alle skal se frem til frokosten. Det er drivkraften bag alt, hvad vi laver. Frokosten er et af højdepunkterne på dagen. Det er der, hvor kolleger snakker, hygger og nyder den gode mad i godt selskab. Frokosten giver ikke alene overskud til resten af arbejdsdagen. Den giver også glæde og fornyet energi. Og så går alting lidt nemmere. 

 

Ring, og få en snak med os på 7244 1116 for at høre mere. Eller skriv til os på info@frokostplus.dk.

Så finder vi sammen den løsning, der ligger bedst i maven.
 

Få et uforpligtende tilbud