Surprise menu

Flere gange om året laver vi en helt særlig ‘surprise’ frokostmenu. Det kan være op mod jul, hvor vi anretter det helt store julebord med alt, hvad dertil hører. Det kan også være i påskeugen, hvor vi laver en dejlig tre-retters påskemenu med forret, hovedret og dessert.

Til årets julefrokost-surprice den 15. december 2021 er menuen klar, og her vil vi servere:

Stegt svinekam i rigelige mængder
Hvide kartofler og brun sauce tilsmagt med ribssaft
Hjemmelavet rødkål
Hjemmelavet agurkesalat
Flæskesvær
Lun rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron
Hvide sild og karrysalat
Æg og rejer med tomat, mayonnaise og purløg
Vores egen Waldorfsalat
Rødkålssalat med tørrede abrikoser og figner i strimler, valnøddebrud, blå birkes og urter med olivenolie, honning og balsamico dressing

… Og selvfølgelig Ris a la mande med kirsebær sauce til dessert.

Vores surprise frokoster er altid meget populære og er med til at gøre frokosten til ét af dagens højdepunkter!

Vi vil rigtig gerne høre dine ønsker

Det daglige fokus hos Frokost+ er, at alle skal se frem til frokosten. Det er drivkraften bag alt, hvad vi laver. Frokosten er et af højdepunkterne på dagen. Det er der, hvor kolleger snakker, hygger og nyder den gode mad i godt selskab. Frokosten giver ikke alene overskud til resten af arbejdsdagen. Den giver også glæde og fornyet energi. Og så går alting lidt nemmere. 

Ring, og få en snak med os på 7244 1116 for at høre mere. Eller skriv til os på info@frokostplus.dk.

Så finder vi sammen den løsning, der ligger bedst i maven.

Læs også