Eksempel på vegetar ugemenu

Har du medarbejdere, som gerne vil spise vegetarisk tilbyder vi en portionsanrettet vegetar menu – er der mere end 5 personer, der ønsker vores vegetarmenu leveres den som buffet. De medarbejdere, der får vores vegetar menu kan også supplere med mad fra den fælles frokostbuffet, hvor der altid er vegetariske muligheder.

Herunder er vist et eksempel på, hvordan en vegetar menu kunne se ud.

Mandag

Varm ret: Vegansk risotto med svampe, edamame bønner hvidløg og persille. Blomkåls Couscous med hakkede mandler, krydderurter og citrus vinaigrette
Salat: Broccolisalat og friskbagt bolle.

Tirsdag

Varm ret: Kartoffel røsti anrettet på stegte grøntsager med sesam og sesam olie samt plukket tofu
Salat: Rodfrugt salat med bagt selleri, gulerødder og rødløg vendt med basilikumpesto samt friskbagt bolle

Onsdag

Varm ret: Grøntsagsret med kokosmælk, citrongræs og asiatiske grøntsager og no chicken chunks.
Nudler med karry pesto og ingefær.
Salat: Spidskålssalat med ananas, hasselnødder og krydderurter.

Torsdag

Varm: Grøntsagsbøf af kikærter og persille,
stegte kartofler og grønsager samt Mojo dip
Salat: Couscous salat med ingefær, chili, ærter, gurkemeje, porre, hjertesalat samt radicchio og
friskbagt bolle.

Fredag

Varm ret: Braiserede rodfrugter med vin, urter og bønner anrettet på stegte ris med peberpesto og porrer
Salat: Gulerodsråkost med granatæblekerner, citronmelisse, æbler og appelsin saft samt friskbagt bolle.
Fredagssødt: Drømmekage

Kontakt os for en snak eller et møde om jeres frokostordning på 7244 1116, eller send en mail til: info@frokostplus.dk.

Læs også