GØR FROKOSTEN TIL DAGENS HØJDEPUNKT<br>

GØR FROKOSTEN TIL DAGENS HØJDEPUNKT

GØR FROKOSTEN TIL DAGENS HØJDEPUNKT<br>

GØR FROKOSTEN TIL DAGENS HØJDEPUNKT

GØR FROKOSTEN TIL DAGENS HØJDEPUNKT<br>

GØR FROKOSTEN TIL DAGENS HØJDEPUNKT

GØR FROKOSTEN TIL DAGENS HØJDEPUNKT<br>

GØR FROKOSTEN TIL DAGENS HØJDEPUNKT

Frokostordning Aarhus og omegn

Frokostordning i København hos Frokost+
Frokost+ kan til virksomheder i Østjylland tilbyde en god og sund frokostordning, der er lidt ud over det sædvanlige. De frokostretter, som I i virksomheden vil få leveret igennem jeres nye frokostordning fra Frokost+, stammer fra hele Verden. Vi har alt fra de traditionelle og klassiske danske retter som f.eks. boller i karry og tarteletter med høns og asparges, til helt specielle og anderledes retter med et mere eksotisk præg, som f.eks. en thai inspireret omelet med chili, galangarod og kylling og sweet chilisauce og fettuccine med hvidløg og stegte squash.

Frokost+ trækker dermed på en bred smagspalet, hvor I har mulighed for at prøve nye og attraktive retter og få nye og spændende smagsoplevelser fra andre kulturer fra rundt omkring i verden. Fra vores side af sørger vi for, at I vil få en sund og let frokost leveret til døren hver dag, hvor der er fokus på anvendelse af sæsonens aktuelle råvarer inden for nogle rammer, der passer til alles smag og behov. Det er en klar selvfølge, at alle vores retter er lavet fra bunden med det bedste råvarer. Hos Frokost+ lægger vi nemlig stor vægt på godt håndværk og hos os er der ikke sprunget over hvor gærdet er lavest. Grundet det gode og traditionelle håndværk, er både vores frokostretter og vores tilbehør i højeste kvalitet, og selv vores brød er lavet fra bunden.

Trods den store variation i kosten her hos Frokost+, kan man roligt regne med, at noget der ikke er varieret, er vores gode og unikke service. Hos Frokost+ er god service nemlig et nøgleord, som der lægges meget stor vægt på. Det er nemlig ikke bare frokosten der er med til at man får en god dag på arbejdet, det er hele pakken i den service vi tilbyder. Vi gør hos Frokost+ alt hvad vi kan, for at I i virksomheden, kan få en god dag, og er glade og tilfredse med hvad vi kan tilføje til denne.

For at gøre tingene så nemt som muligt for jer, leveres alle vore varme retter til frokostbuffeten på fade i varmekasser, så de er lige til at stille på bordet. Vores øvrige retter leveres i kølekasser, så maden kan holde sig frisk, lige til den skal nydes.

Vi bruger hos Frokost+ ikke engangsemballage, og dette er af 3 vigtige grunde. I vil som kunder ikke skulle betale ekstra for denne emballage, maden holder sig bedre i køle- og varmekasser og vil derfor være meget mere frisk og velsmagende, når den skal nydes. Sidst men ikke mindst tænker vi her hos Frokost+ på naturen, og genbruger derfor vores varme- og kølekasser.

Med en frokostordning som vores vil alle i virksomheden kunne se frem til frokosten som et af højdepunkterne på dagen, hvor der er mulighed for at nyde god og frisk mad i selskab med virksomhedens andre ansatte. Det giver fornyet energi og gejst til resten af arbejdsdagen, og vil med sikkerhed give ekstra overskud.

For at I kan gøre jer gældende til at få leveret vores lækre frokostordning i Østjylland, skal I som minimum aflægge bestilling på ti kuverter og desuden befinde jer inden for de postnumre, som er nævnt nederst her på siden. Skulle jeres virksomhed befinde sig uden for et af disse postnumre, er I naturligvis altid velkomne til at ringe til os og høre, om der alligevel skulle være mulighed for levering af vores skønne frokostordning her fra Frokost+.

Postnumrene, der leveres til i Østjylland, er:
8000 Aarhus C, 8200 Aarhus N, 8210 Aarhus V, 8220 Brabrand, 8230 Åbyhøj, 8240 Risskov, 8250 Egå, 8260 Viby J, 8270 Højbjerg, 8310 Tranbjerg, 8320 Mårslet, 8330 Beder, 8340 Malling, 8361 Hasselager, 8362 Hørning, 8363 Stilling, 8381 Tilst, 8382 Hinnerup, 8462 Harlev, 8464 Galten, 8471 Sabro, 8660 Skanderborg, 8700 Horsens, 8900 Randers.

 

Få et uforpligtende tilbud