Frokostordning i Aarhus og omegn

Få en god og sund frokostordning i virksomheden med Frokost+. Vi tilbyder en spændende frokostordning i Aarhus og omegn, der byder på lidt ud over det sædvanlige. De frokostretter, som dit firma vil få leveret igennem jeres nye frokostordning fra Frokost+, er lavet med inspiration fra hele verden. Vi har alt fra de traditionelle og klassiske danske retter som f.eks. boller i karry og tarteletter med høns og asparges, til helt specielle og anderledes retter med et mere eksotisk præg. Her kan nævnes retter som thaiinspireret omelet med chili, galangarod og kylling, samt sweet chilisauce og fettuccine med hvidløg og stegte squash, og mange andre velsmagende retter. Er du derfor på udkig efter en let, velsmagende og spændende frokostordning i Østjylland, er du kommet til det rette sted. Vi leverer fra Skanderborg i syd til Randers i nord, herunder også Aarhus, Horsens, Hørning, Højbjerg, Hasselager, Hinnerup, Harlev, Galten og Risskov m.fl. Bestiller du frokostordning hos os, kan du være sikker på en kvalitet af højeste kaliber.

Varieret firmafrokost af de bedste råvarer

Frokost+ trækker på en bred smagspalet, hvor du har mulighed for at prøve inspirerende og attraktive retter og få nye og spændende smagsoplevelser fra andre kulturer rundt omkring i hele verden. Vælger du en frokostordning i Aarhus igennem Frokost+, sørger vi for, at dit firma vil få en sund og let frokostordning, hvor der er lidt for enhver smag. Vi leverer en lækker frokostordning i Aarhus og omegn, hvor der er fokus på anvendelse af sæsonens aktuelle råvarer inden for nogle rammer, der tilfredsstiller alle. Det er en klar selvfølge, at alle vores retter er lavet fra bunden med de bedste og mest friske råvarer. Hos Frokost+ lægger vi nemlig stor vægt på godt håndværk og her springer vi aldrig over, hvor gærdet er lavest – hverken når det kommer til fantasien eller kvaliteten af vores mad. Grundet det gode og traditionelle håndværk, er både vores frokostretter og vores tilbehør af højeste kvalitet, og selv vores brød er lavet fra bunden. Så hvis du søger en frokostordning i Aarhus eller omegnen af Aarhus, er du kommet til det rette sted.

En frokostordning i Aarhus, hvor kvalitet og service går op i en højere enhed

Trods den store variation i kosten her hos Frokost+, kan du roligt regne med, at en ting der ikke varierer, er vores gode og unikke service. Hos Frokost+ er god service nemlig et nøgleord, som der lægges meget stor vægt på, når vi står for at sammensætte din frokostordning i Aarhus. Vi mener nemlig ikke kun, at maden skal være i top. Vi ved, at vores gode service også er afgørende for, at vores kunder vælger netop os. Vi gør hos Frokost+ alt, hvad vi kan for, at du og dine medarbejdere kan få en god dag, og er glade og tilfredse med, hvad vi kan tilføje til denne.

Kontakt os for en skræddersyet frokostordning

Vi skræddersyer frokostordningen efter jeres behov.

Jan Gundahl

adm. direktør, Frokost+

+45 72 44 11 16

info@frokostplus.dk

Praktisk, nem og miljøvenlig servering af jeres mad

Hos Frokost+ går vi op i miljøvenlige og brugervenlige løsninger når det kommer til levering af frokostordninger i Aarhus og omegn. For at gøre tingene så nemme som muligt for jeres virksomhed, leveres alle vores varme retter til frokostbuffeten på fade i varmekasser, så de er lige til at stille på bordet. Vores øvrige retter leveres i kølekasser, så maden kan holde sig frisk, lige indtil den skal nydes.

Vi bruger hos Frokost+ ikke engangsemballage, og dette er af 3 vigtige årsager. Du vil som kunde ikke skulle betale ekstra for denne emballage, og maden holder sig bedre i køle- og varmekasser og vil derfor være meget mere frisk og velsmagende, når den skal nydes. Sidst, men ikke mindst, værner vi hos Frokost+ om naturen og miljøet, og derfor genbruger vi vores varme- og kølekasser, når vi leverer din frokostordning i Aarhus og omegn.

Med en firmafrokost fra Frokost+ vil alle i virksomheden kunne se frem til frokosten som et af højdepunkterne på dagen, hvor der er mulighed for at nyde god og frisk mad i selskab med virksomhedens andre ansatte. Det giver fornyet energi og gejst til resten af arbejdsdagen og vil med sikkerhed give ekstra overskud.

Skal vi stå for jeres frokostordning?

For at din virksomhed kan gøre sig gældende til at få leveret vores lækre frokostordning i Aarhus eller omegn, skal der som minimum aflægges bestilling på 10 kuverter, og desuden skal virksomheden befinde sig inden for de postnumre, som er nævnt nederst her på siden. Vi leverer til alle adresser i Aarhus og omegn og generelt i hele Østjylland. Skulle din virksomhed befinde sig uden for et af disse postnumre, er du naturligvis altid velkomne til at ringe til os og høre, om der alligevel skulle være mulighed for levering af vores skønne frokostordning her fra Frokost+.

Postnumrene, vi leverer frokostordning i Østjylland, er:

8000 Aarhus C, 8200 Aarhus N, 8210 Aarhus V, 8220 Brabrand, 8230 Åbyhøj, 8240 Risskov, 8250 Egå, 8260 Viby J, 8270 Højbjerg, 8310 Tranbjerg, 8320 Mårslet, 8330 Beder, 8340 Malling, 8361 Hasselager, 8362 Hørning, 8363 Stilling, 8381 Tilst, 8382 Hinnerup, 8462 Harlev, 8464 Galten, 8471 Sabro, 8660 Skanderborg, 8700 Horsens, 8900 Randers.

Er enige eller meget enige i, at Frokost+ holder hvad de lover

Er enige eller meget enige i, at Frokost+ er meget imødekommende

Er tilfreds eller meget tilfreds med Frokost+ som leverandør

Er tilfreds eller meget tilfreds med madens anretning

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi sidder klar ved telefonen.