Vi tilbyder lækre portionsanrettede menuer til frokosten

Ønsker du at tilbyde portionsanrettede frokostmenuer i din virksomhed, er det naturligvis en mulighed hos Frokost+.

Buffet eller portionsanretning – dit valg

Året 2020 har budt på forskellige restriktioner i forbindelse med COVID-19. Buffetservering er dog ikke underlagt særlige restriktioner, så længe man følger Sundhedsstyrelsens generelle anbefalinger. Skulle du alligevel have behov for at tilbyde portionsanrettede menuer i din virksomhed, kan du nemt og bekvemt vælge den mulighed hos Frokost+.

Portionsanrettede menuer for enhver smag

Hos Frokost+ tilbyder vi lækre portionsanrettede frokostmenuer på ugebasis. Her får du altid en sammensat frokostret med salat og brød som tilbehør, og om fredagen forkæler vi dig og dine kollegaer med kage.

Tilpas menuen efter dit behov

Til de portionsanrettede menuer er det altid muligt at bestille dagens vegetar- eller veganeranretning. Er du mere til en sandwich med kylling/bacon, roastbeef, laks eller skinke og ost, tilbyder vi også den mulighed hos Frokost+. Er du i det grønne hjørne, kan du også vælge dagens salat til sandwich eller salat som hovedmåltid.

Frokost+ for alle

Mulighederne er med andre ord mange hos Frokost+, og vi står altid klar til at tilpasse vores menuer efter kundernes behov. Kontakt os venligst, hvis du ønsker buffet- eller portionsanrettede frokostmenuer, så er du altid sikret en sund og lækker frokost på din arbejdsplads.

Er enige eller meget enige i, at Frokost+ holder hvad de lover

Er enige eller meget enige i, at Frokost+ er meget imødekommende

Er tilfreds eller meget tilfreds med Frokost+ som leverandør

Er tilfreds eller meget tilfreds med madens anretning

Kontakt os for en skræddersyet frokostordning

Vi skræddersyer frokostordningen efter jeres behov.

Jan Gundahl

adm. direktør, Frokost+

+45 72 44 11 16

info@frokostplus.dk