Altid glade kunder hos Frokost+

Eksempel på ugemenu A


Her kan I se, hvordan en typisk uge kunne se ud, hvis I vælger vores menuforslag A.
 

MANDAG

Frokostret: Oksekødsstrimler af flanksteak braiseret i løg, tomat og vin. Med peberfrugter, stegte champignon og gulerødder.

Tilbehør: Bagt kartoffelmos.

Forret : Rejecocktail med asparges, tomat, Thousand Island-dressing og dild, anrettet på sprød salat.
Sund: Gulerodssalat med limesaft, tørrede jordbær, orange tranebær, granatæblekerner og solsikkekerner,

Smør-selv-brød: Ålerøget skinke med broccoli, æggestand og cherrytomater. Æg, tomat, agurk og mayonnaise.

Dagens salat: Iceberg, rucola og fint snittet kinakål + hjemmelavet purløg/yoghurt-dressing.

Salatbar: Blomkålsbuketter, duehjerte-tomater, Bonduelle-majs, agurk i skiver, ærter og feta.

Tilbehør til brødet: Aioli med chili.

 

TIRSDAG

Frokostret: Høns i asparges med to tarteletter pr. person.

Kold ret: Fettuccine med hvidløgsstegte squash, salatløg, rød peber, stegt chorizo samt yoghurtcreme med soltørret tomat og mandler.

Suppe: Thaisuppe med grøntsager, chili og karry.

Ost: To slags med oliven og vindruer.

Smør-selv-brød: Hjemmelavet makrelsalat med blomkålsstykker og brøndkarse. Roastbeef med hjemmelavet remoulade, stegte løg og peberrod.

Dagens salat: Iceberg, mangold og babyspinat + hjemmelavet paprika/yoghurt-dressing.

Salatbar: Revet gulerod, peberfrugter, ananas, champignon i skiver, revet squash og rosiner/tranebær.

Tilbehør til brødet: Hummus.

 

ONSDAG

Frokostret: Klassisk lasagne med bechamelsauce, gratineret med ost.

Forret: Birkesbagte laksestykker med sauce verde og rucola. 

Kold ret: Bondesalat fra Middelhavet med sorte bønner, æg, tomat, agurk, rødløg, oliven og fetaost. Toppet med mynte.

Sund ret: Fint revet rødbede- og sellerisalat med let senneps- og yoghurtdressing med persille.

Smør-selv-brød: Hjemmelavet postej af kalv og svin med stegte svampe og rødbeder. Fransk hvidløgssalami med sky, syltede små tomater og rødløg.

Dagens salat: Romani, lolla rosa og babysalater + hjemmelavet Thousand Island-dressing.

Salatbar: Cherrytomater, agurk i skiver, peberfrugter, revet rødbede med balsamico, ærter og kryddercroutons.

Tilbehør til brødet: Grøn Mojo.

 

 

TORSDAG

Frokostret: Svinekoteletter i italiensk gorgonzola/svampe sauce med krydderurter.   

Tilbehør: Råstegte små kartofler, selleri, gulerod og persillerod med timian og olivenolie. 

Tapas: Thaiinspireret omelet med chili, galangarod og kylling - hertil sweet chilisauce.

Ost: To slags med brombærmarmelade og vindruer.

Smør-selv-brød: Hamburgerryg med hjemmelavet italiensk salat og tomat. Hjemmelavet torskerognssalat med kapers og dild samt agurk.

Dagens salat: Iceberg, fintsnittet kinakål og radicchio + hjemmelavet dild/yoghurt-dressing 

Salatbar: Revet gulerod, broccolibuketter, perlespelt med syltede rødløg og persille, agurk, cherrytomater og feta.

Tilbehør til brødet: Hytteostcreme med purløg.

 

 

FREDAG

Frokostret: Ovnbagt Cajun laks.                 

Tilbehør: Pastasalat med agurkecreme, revet gul squash, rød peberfrugt og purløg.

Tapas: Skiver af spansk oksesalami med kun 2% fedt, bagte cherrytomater og tzatziki.

Sund ret: Coleslaw med let appelsinyoghurt, persille, solsikkekerner og vaniljebagte rabarber.

Smør-selv-brød: Rullepølse med hjemmelavet italiensk salat, sky og rå løg. Hjemmelavet hønsesalat med asparges og cherrytomater.

Dagens salat: Iceberg, romaine og babysalater + hjemmelavet tomat/yoghurt-dressing.

Salatbar: Revet squash, blomkålsbuketter, bagte auberginer med spidskommen, peberfrugter, røde linser med persille og sprøde majssnacks.

Tilbehør til brødet: Hjemmelavet chutney.

Fredagssødt: Hjemmelavet makron/jordbærkage med chokoladestykker og vaniljecreme.
 

Hver dag serveres frisk- og hjemmebagt rugbrød, madbrød og baguette/naturbrød.

 

Vi kan også tlbyde svinefri- eller vegetarordning. Se menueksempel på Vegetarmenu her.

 

SURPRISE MENU

Fire gange om året laver vi en helt særlig 'surprise' frokostmenu. Det kan være op mod jul, hvor vi anretter det helt store julebord med alt, hvad dertil hører. Det kan også være i påskeugen, hvor vi laver en dejlig tre-retters påskemenu med forret, hovedret og dessert. Frokosten skal gerne være ét af dagens højdepunkter, for med god mad følger gode snakke. Snakke, som i sidste ende styrker både fællesskabet og sammenholdet på arbejdspladsen.


Vi er tæt på jer 
Frokost+ holder til i Aarhus. Vi er lige i nærheden og kommer gerne ud til en snak, hvis behovet skulle opstå. Hos Frokost+ er vi nemlig bedst, når vi er tæt på vores kunder. 

 

Derfor inviterer vi også fire gange om året vores kunder til et AGF VIP-prematch arrangement. Her serverer vi noget godt til ganen, hører et spændende oplæg, quizzer om flotte præmier og hygger os i hinandens selskab. Sidst var vi hele 350 personer afsted, og som altid var det en skøn dag i selskab med gode kollegaer.  

 

Få et uforpligtende tilbud