Altid glade kunder hos Frokost+

Altid glade kunder hos Frokost+

Altid glade kunder hos Frokost+<br>

Altid glade kunder hos Frokost+

Altid glade kunder hos Frokost+

Altid glade kunder hos Frokost+

Eksempel på ugemenu A


Her kan du se hvordan en typisk uge kunne se ud, hvis du vælger vores menuforslag A.
 

MANDAG

Frokostret: Oksekødsstrimler af Flanksteak braiseret i løg, tomat og vin, med peberfrugter, stegte champignon og gulerødder

Tilbehør: Bagt kartoffelmos

Forret : Rejecocktail med asparges, tomat, Thousand Island dressing og dild, anrettet på sprød salat
Sund: Gulerods salat med limesaft, tørrede jordbær, orange tranebær, granatæblekerner og solsikkekerner

Smør-selv-brød: Ålerøget skinke med broccoli ægge stand og cherrytomater. Æg, tomat, agurk og mayonnaise

Dagens salat: Iceberg, ruccola salat og fint snittet kinakål + hjemmelavet Purløg/yoghurt dressing

Salatbar: Blomkålsbuketter, duehjerte tomater, Bonduelle majs, agurk i skiver, ærter og feta

Tilbehør til brødet: Aioli med chili

 

TIRSDAG

Frokostret: Høns i asparges med 2 tarteletter pr. prs.

Kold ret: Fettuccine med hvidløg stegte squash, salatløg, rød peber, stegt Chorizo og yoghurtcreme med soltørret tomat og mandler

Suppe: Thaisuppe med grøntsager, chili og karry

Ost: 2 slags med oliven og vindruer

Smør-selv-brød: Hjemmelavet makrelsalat med blomkåls stykker og brøndkarse. Roastbeef med hjemmelavet remoulade, stegte løg og peberrod

Dagens salat: Iceberg, mangold og babyspinat + hjemmelavet Paprika/yoghurtdressing

Salatbar: Revet gulerod, peberfrugter, ananas, champignon i skiver, revet squash og rosiner/tranebær

Snack: Gulerodsstave

Tilbehør til brødet: Humus

 

ONSDAG

Frokostret: Klassisk lasagne med bechamelsauce, gratineret med ost

Forret: Birkes bagte laksestykker med sauce verde og ruccola salat

Kold ret: Bondesalat fra middelhavet med, sorte bønner æg, tomat, agurk, rødløg, oliven, fetaost og toppet med mynte

Sund ret: Fint revet Rødbede og selleri salat med let senneps- og yoghurtdressing med persille

Smør-selv-brød: Hjemmelavet Postej af kalv og svin med stegte svampe og rødbeder. Fransk hvidløgs salami med sky, syltede små tomater og rødløg

Dagens salat: Romani, lolla rosa og baby salater + hjemmelavet Thousand Island dressing

Salatbar: Cherrytomater, agurk i skiver, peberfrugter, revet rødbede med balsamico, ærter og krydder croutons 

Tilbehør til brødet: Grøn Mojo

 

 

TORSDAG

Frokostret: Svinekoteletter i Italiensk gorgonzola/svampe sauce med krydderurter   

Tilbehør: Råstegte små kartofler, selleri, gulerod og persillerod med timian og olivenolie 

Tapas: Thai inspireret omelet med chili, galangarod og kylling hertil sweet chilisauce

Ost: 2 slags med brombærmarmelade og vindruer

Smør-selv-brød: Hamburgerryg med hjemmelavet italiensk salat og tomat. Hjemmelavet torskerognssalat med kapers og dild samt agurk

Dagens salat: Iceberg, fintsnittet kinakål og radiccio + hjemmelavet Dild/yoghurt dressing 

Salatbar: Revet gulerod, broccoli buketter, perlespelt med syltede rødløg og persille, agurk, cherrytomater og feta

Snack: Friskskåret frugt

Tilbehør til brødet: Hytteost creme med purløg 

 

 

FREDAG

Frokostret: Ovnbagt Cajun laks                 

Tilbehør: Pastasalat med agurkecreme, revet gul squash, rød peberfrugt og purløg

Tapas: Skiver af Spansk oksesalami med kun 2% fedt, bagte cherrytomater og tzatziki

Sund ret: Cole Slaw med let appelsin yoghurt, persille, solsikkekerner og vanilje bagte rabarber

Smør-selv-brød: Rullepølse med hjemmelavet italiensk salat, sky og rå løg. Hjemmelavet hønsesalat asparges og cherrytomater

Dagens salat: Iceberg, romaine og baby salater + hjemmelavet Tomat/yoghurt dressing

Salatbar: Revet squash, blomkålsbuketter, bagte auberginer med spidskommen, peberfrugter, røde linser med persille og sprøde majs snacks

Tilbehør til brødet: Hjemmelavet Chutney

Fredagssødt: Hjemmelavet makron/jordbær kage med chokoladestykker og vanilje creme
 

Hver dag serveres frisk- og hjemmebagt rugbrød, madbrød og baguette/naturbrød

 

Vi kan også tlbyde svinefri eller vegetar ordning, se menu eksempel på Vegetarmenu her

 

SURPRICE MENU

Fire gange om året laver vi en helt særlig 'surprice' frokost menu. Det kan være op mod jul, hvor vi anretter det helt store julebord med alt, hvad dertil hører. Det kan også være i påskeugen, hvor vi laver en dejlig tre-retters påskemenu med forret, hovedret og dessert. Frokosten skal gerne være ét af dagens højdepunkter, for med god mad følger gode snakke. Snakke som i sidste ende styrker både fællesskabet og sammenholdet på arbejdspladsen.


Vi er tæt på jer 
Frokost+ holder til i Aarhus. Vi er lige i nærheden og kommer gerne ud til en snak, hvis behovet skulle opstå. Hos Frokost+ er vi nemlig bedst, når vi er tæt på vores kunder. 

 

Derfor inviterer vi også fire gange om året vores kunder til et AGF VIP-prematch arrangement. Her serverer vi noget godt til ganen, hører et spændende oplæg, quizzer om flotte præmier og ellers hygger vi os i hinandens selskab. Sidst var vi hele 350 personer afsted, og som altid var det en skøn dag i selskab med gode kollegaer.  

 

Få et uforpligtende tilbud