Menuforslag A

Menuforslag A er vores forslag til en frokostordning med alt, hvad madglade hjerter begærer. Her skal man virkelig være et skarn for ikke at synes, at der er mere end rigeligt af alt til alle. Men skulle det vise sig at du savner noget, så finder vi også en løsning på det, for vores udvalg er rigtig stort – læs mere om vores menu udvalg.

Den varme ret

I skal have varm mad. Hver dag. Det garanterer Frokost+ for, at I får. Udover den øvrige buffet kan I hver dag nyde klassiske retter som eksempelvis boller i karry, frikadeller eller lasagne. Og selvfølgelig altid med det rigtige tilbehør.

Tilbehøret

Tilbehøret er altid nøje afstemt efter dagens varme ret og kan være enten koldt eller varmt. Oftest vil det være variationer af grøntsager, brød, ris, pasta eller kartofler.

Suppe eller koldskål

En gang om ugen serverer vi en ekstra ret. I de kolde måneder vil det typisk være en varm suppe. Den leverer vi iøvrigt i en 230V-‘lånegryde’, så suppen holder sig varm. I sommerhalvåret er vores hjemmelavede koldskål altid et populært indslag.

Kold ret, forret eller tapas

Et lille selvstændigt alternativ til den lune ret – for eksempel en pastasalat med kylling/bacon, minicroissanter med hjemmelavet hønsesalat eller wraps med laksemousse.

Sund supplement – hver mandag, onsdag og fredag

Den sunde ret er et godt supplement til den almindelige buffet. Eksempler herpå kunne være råkostsalat, tomatsalat, en kombineret salat eller marinerede rodfrugter.

Dagens grønne salat

Tre slags forskellige blandede salater. Altid frisk. Altid sundt.

Salatbar

Med seks slags varieret tilbehør er der altid rig mulighed for at mixe jeres helt egen favoritsalat.

Hjemmelavet dressing

Vores dressinger er hjemmelavede og varierer fra dag til dag.

Smør-selv-brød

To slags slagterpålæg samt hjemmelavede pålægssalater. Alt pålæg kommer med et rigeligt udvalg af klassisk tilbehør, så der er rig mulighed for at lave et rigtigt godt stykke smørrebrød.

Ost / sund ret – hver tirsdag og torsdag

To forskellige dessertoste med tilbehør, for eksempel vindruer eller blommekompot. Hvis I ikke er så meget til ost, kan osten erstattes med en ekstra sund ret.

Tre slags friskbagt brød

Friskbagt rugbrød, madbrød og hvedebrød. Altid hjemmebagt. Altid friskbagt.

Tilbehør til brødet

Hver dag laver vi lidt ekstra cremet til at dyppe de gode brød i. Aioli, oliventapenade og hummus er nogle af favoritterne.

Fredagssødt

Der er ikke noget bedre end at starte weekenden med et smil på læben. Det klares bedst ved at afslutte arbejdsugen med lidt kærlighed til den søde tand. Det kunne være chokoladekage med nødder og orangecreme, pæretærte eller jordbærtrifli med chokoladestykker og flødeskum. Så er du klar til at gå på weekend!

Vegetar?

– eller måske er I bare ikke til svinekød? Det har vi også et godt forslag til. Se eksempelvis vores Frokost+ Vegetarmenu her

Vi vil rigtig gerne høre dine ønsker

Det daglige fokus hos Frokost+ daglige er, at alle skal se frem til frokosten. Det er drivkraften bag alt, hvad vi laver. Frokosten er et af højdepunkterne på dagen. Det er der, hvor kolleger snakker, hygger og nyder den gode mad i godt selskab. Frokosten giver ikke alene overskud til resten af arbejdsdagen. Den giver også glæde og fornyet energi. Og så går alting lidt nemmere.

Ring og få en snak med os på 7244 1116 for at høre mere. Eller skriv til os på info@frokostplus.dk.

Så finder vi sammen den løsning, der ligger bedst i maven.

Er enige eller meget enige i, at Frokost+ holder hvad de lover

Er enige eller meget enige i, at Frokost+ er meget imødekommende

Er tilfreds eller meget tilfreds med Frokost+ som leverandør

Er tilfreds eller meget tilfreds med madens anretning

Kontakt os for en skræddersyet frokostordning

Vi skræddersyer frokostordningen efter jeres behov.

Jan Gundahl

adm. direktør, Frokost+

+45 72 44 11 16

info@frokostplus.dk