Om Frokost+

Siden 2009 har Frokost+ leveret en individuelt tilpasset frokostordning i Århus, omegn og det meste af Østjylland. Ikke to virksomheder er ens, og derfor sætter vi os altid grundigt ind i sammensætningen af medarbejdere forud for et samarbejde. Har I eksempelvis mange unge, mange kvinder eller overvejende mandlige ansatte, så har det stor betydning for, hvordan vi sammensætter frokostmenuerne. Vi lytter til jeres specifikke behov.

Vi tror på, at den perfekte menu for din virksomhed bliver skabt gennem tæt samarbejde. Frokost+ er et lokalt firma, der altid er lige i nærheden af jer. Vi er placeret i Aarhus, men leverer vores frokostordninger i det meste af Østjylland, og vi kommer gerne forbi til en snak om, hvad I som virksomhed foretrækker i en frokostordning. Og sker der pludselige ændringer eller tilføjelser, er vi aldrig mere end et opkald væk.

Men hvad gør egentlig en frokost god og indbydende? For de fleste af os kan det koges ned til:

  • Gode råvarer
  • God smag
  • God variation

Hos Frokost+ ved vi, at frokosten også er et af højdepunkterne på dagen. Det er der, hvor man nyder god mad i selskab med kollegaerne. Det giver fornyet energi og glæde og overskud til resten af arbejdsdagen. Med en frokostordning fra Frokost+ ser alle frem til frokosten. Og sådan skal dét bare være!

Hos Frokost+ foretrækker vi at kombinere en lækker frokost med personlig service i særklasse. I praksis betyder det, at:

  • Vi altid er til rådighed, hvis der er behov for det. Om det er et opkald eller et personligt møde, så står vi klar.
  • Vores kunder er tilfredse med os. Det hører vi dagligt, og det viser de årlige kundetilfredsundersøgelser også tydeligt.
  • Vi er fleksible. I kan frit vælge mellem vores forskellige forslag til frokostordninger – eller I kan sammensætte jeres helt egen favoritmenu.

Ærlig og herlig mad

Vi er et lokalt firma, der sætter pris på det ærlige og nærværende. Vi er overbevist om, at ærlighed og vores umiddelbare tilgængelighed ikke bare øger serviceniveauet, men også madens kvalitet.

Surprise menu

Fire gange om året laver vi en helt særlig ‘surprise’ frokostmenu. Det kan være op mod jul, hvor vi anretter det helt store julebord med alt, hvad dertil hører. Det kan også være i påskeugen, hvor vi laver en dejlig tre-retters påskemenu med forret, hovedret og dessert. Frokosten skal gerne være ét af dagens højdepunkter, for med god mad følger gode snakke. Snakke, som i sidste ende styrker både fællesskabet og sammenholdet på arbejdspladsen.

Din frokost

Hver dag serverer vi en varm ret med tilbehør. Derudover består din frokostordning af kolde og sunde retter, friske salater, salatbar og toppings samt slagterpålæg og hjemmelavede pålægssalater med rigeligt udvalg af klassisk tilbehør.
Som ekstra ret serverer vi suppe om vinteren eller koldskål om sommeren en gang om ugen.

Godt håndværk og gode råvarer

Vi lægger vægt på kvalitet og bruger derfor for eksempel ikke discountpålæg, kød med stort fedtindhold, pulverkartoffelmos eller kylling pumpet med vand. Vi laver det meste fra bunden – for eksempel fiskefrikadeller, pålægssalater og remoulade.

Sund frokost

Hver dag byder vores frokost på et stort udvalg af salater og grønt tilbehør.
Derudover er alle vores pålægssalater og dressinger samt den øvrige mad, der er lavet med dressing, for eksempel kartoffelsalat, pastasalat og italiensk salat, primært lavet på fedtfattig yoghurt.

Hjemmebagt brød

Vi bager naturligvis vores eget brød – hver dag.

Vi bruger ikke engangsemballage.
Vi anretter frokosten på enkel hvid service, der gør maden indbydende.

Varm mad i varmekasser

Den varme frokostret bliver naturligvis leveret i varmekasser. Maden er anrettet i hvide porcelænsfade, der er med til at holde maden varm .

Den øvrige frokost bliver leveret i kølekasser

Vi lægger naturligvis vægt på, at maden er frisk og delikat – også når I skal spise.

Vi støtter op

Hos Frokost+ vil vi gerne yde støtte til gode formål. I 2020 støtter vi derfor Danske Hospitalsklovne og Danmarks Indsamling.

Unik service, fleksibilitet, gode råvarer og stor variation

Det er nøgleordne for Frokost+, og vi glæder os allerede til at gøre jeres frokost til dagens plus.

Ring, og få en snak med os på 7244 1116 for at høre mere. Eller skriv til os på info@frokostplus.dk. Så finder vi sammen den løsning, der ligger bedst i maven.

Er enige eller meget enige i, at Frokost+ holder hvad de lover

Er enige eller meget enige i, at Frokost+ er meget imødekommende

Er tilfreds eller meget tilfreds med Frokost+ som leverandør

Er tilfreds eller meget tilfreds med madens anretning

Kontakt os for en skræddersyet frokostordning

Vi skræddersyer frokostordningen efter jeres behov.

Jan Gundahl

adm. direktør, Frokost+

+45 72 44 11 16

info@frokostplus.dk