Eksempel på ugemenu C

Her kan du se, hvordan en typisk uge kunne se ud, hvis I vælger vores menuforslag C.

Mandag

Frokostret: Oksekødsstrimler af flanksteak braiseret i løg, tomat og vin. Med peberfrugter, stegte champignon og gulerødder.

Tilbehør: Bagt kartoffelmos.

Smør-selv-brød: Ålerøget skinke med broccoli, ægge stand og cherrytomater. Æg, tomat, agurk og mayonnaise.

Dagens blandede salat: Tre slags salater med blomkål, tomater, ærter og feta med hjemmelavet purløg/yoghurt-dressing.

Dagens grove salat / råkost: Gulerodssalat med limesaft, tørrede jordbær og solsikkekerner.

Tirsdag

Frokostret: Høns i asparges med to tarteletter pr. person.

Smør-selv-brød: Hjemmelavet makrelsalat med blomkålsstykker og brøndkarse. Roastbeef med hjemmelavet remoulade, stegte løg og peberrod.

Dagens blandede salat: Tre slags salater med revet gulerod, peberfrugt, revet squash og tranebær med hjemmelavet paprika/yoghurt-dressing.

Dagens grove salat / råkost: Rødkålssalat marineret i akaciehonning med ananas, kokosmel og rosiner.

Onsdag

Frokostret: Klassisk lasagne med bechamelsauce, gratineret med ost.

Smør-selv-brød: Hjemmelavet postej af kalv og svin med stegte svampe og rødbeder. Fransk hvidløgssalami med sky, syltede små tomater og rødløg.

Dagens blandede salat: Tre slags salater med tomat, agurk, rødbede og ærter med hjemmelavet Thousand Island-dressing.

Dagens grove salat / råkost: Rødbede- og sellerisalat med let senneps- og yoghurtdressing med persille.

Torsdag

Frokostret: Svinekoteletter i italiensk gorgonzola/svampesauce med krydderurter.

Tilbehør: Råstegte små kartofler, selleri, gulerod og persillerod med timian og olivenolie.

Smør-selv-brød: Hamburgerryg med hjemmelavet italiensk salat og tomat. Hjemmelavet torskerognssalat med kapers og dild samt agurk.

Dagens blandede salat: Tre slags blandede salater, broccoli, agurk, cherrytomat og rosin med hjemmelavet dild/yoghurt-dressing.

Dagens grove salat / råkost: Radicchio, limesyltede rødløg, vandmelon, blancherede bønner, feta, ristede solsikkekerner og croutons.

Fredag

Frokostret: Ovnbagt Cajun laks.

Tilbehør: Pastasalat med agurkecreme, revet gul squash, rød peberfrugt og purløg.

Smør-selv-brød: Rullepølse med hjemmelavet italiensk salat, sky og rå løg. Hjemmelavet hønsesalat med asparges og cherrytomater.

Dagens blandede salat: Tre slags salater med squash, blomkål, peberfrugt og røde linser med hjemmelavet tomat/yoghurt-dressing.

Dagens Grove salat / råkost: Coleslaw med let appelsinyoghurt, persille, solsikkekerner og vaniljebagte rabarber.

Fredagssødt: Hjemmelavet makron/jordbærkage med chokoladestykker og vaniljecreme.

Hver dag serveres frisk- og hjemmebagt rugbrød, madbrød og baguette/naturbrød.

Vi kan også tilbyde svinefri- eller vegetarordning. Se menu eksempel på Vegetarmenu her.

Er enige eller meget enige i, at Frokost+ holder hvad de lover

Er enige eller meget enige i, at Frokost+ er meget imødekommende

Er tilfreds eller meget tilfreds med Frokost+ som leverandør

Er tilfreds eller meget tilfreds med madens anretning

Kontakt os for en skræddersyet frokostordning

Vi skræddersyer frokostordningen efter jeres behov.

Jan Gundahl

adm. direktør, Frokost+

+45 72 44 11 16

info@frokostplus.dk