Frokostordning i Østjylland

Er du på udkig efter en god firmafrokost i bl.a. Aarhus, Randers, Hadsten, Horsens eller Skanderborg? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Frokost+ leverer frokostordning til større og mindre virksomheder i hele Østjylland, og vi står derfor også klar til at hjælpe dig med at finde frem til den helt rigtige frokostordning til jer. Vi ønsker at tilpasse vores tilbud til dine specifikke behov, og derfor får du hos en unik service med en stor fleksibilitet. Derudover kan du forvente en menu baseret på de bedste råvarer og med en stor variation fra uge til uge og i løbet af året. Læs mere om vores menu og forskellige tilbud herunder, eller kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud om levering af frokostordning i Østjylland. Vi er altid klar til at svare på dine spørgsmål, når du ringer til os på +45 72 44 11 16 eller skriver en mail til info@frokostplus.dk.

Sund og varieret frokostordning i hele Østjylland

Hvis du ønsker at give dine medarbejdere lidt ekstra godt, samtidigt med at du styrker sammenholdet på arbejdspladsen, så er en frokostordning til din virksomhed i Østjylland en rigtig god ide. Der er ikke noget som en lækker firmafrokost, der kan sprede glæde og starte gode samtaler. Vi lover at levere et godt og sundt måltid, der giver glade og tilfredse medarbejdere. Alt efter hvilken menu I vælger, er der god mulighed for at finde en favorit blandt udvalget af varme og kolde retter, salat, ost, brød, suppe og fredagssødt. Vi lader os inspirere af mad fra hele verden, og der vil derfor både være danske og mere eksotiske og krydrede retter at finde på menuen. Fælles for maden er, at den er lavet fra bunden og baseret på råvarer af en høj kvalitet. Her er der ikke tale om discountpålæg, kød med en høj fedtprocent eller kartoffelmos lavet på pulver. Vi leverer i stedet tre slags hjemmebagt brød hver dag samt remoulade og pålægssalater lavet helt fra bunden. Her får du kvalitet, så det kan smages.

Kontakt os for en skræddersyet frokostordning

Vi skræddersyer frokostordningen efter jeres behov.

Jan Gundahl

adm. direktør, Frokost+

+45 72 44 11 16

info@frokostplus.dk

Fleksibel service ved levering af firmafrokost i Østjylland

Vi har hos Frokost+ forskellige forslag til frokostmenuen, men det er altid muligt for jer at komme med jeres specifikke ønsker til menuen. Ønsker I for eksempel ekstra meget grønt eller fisk? Eller måske nogle af medarbejderne foretrækker at spise vegetarisk? For os er det vigtigste, at I er glade og tilfredse, og at I får netop den frokostordning til jeres virksomhed i Østjylland, som I har brug for. Derfor tilpasser vi også gerne menuen ud fra jeres medarbejdersammensætning, da der kan være stor forskel på favoritmenuen ud fra aldersgennemsnittet, og alt efter om der er flest mænd eller kvinder på arbejdspladsen. Alt efter hvilken menu i vælger, kan vi levere helt ned til ti, otte eller fem kuverter. Vores vegetarmenu kan desuden også leveres som buffet i stedet for portionsanretninger, hvis der er minimum fem på arbejdspladsen, der bestiller menuen. Vi er alt i alt fleksible, når det kommer til levering af en frokostordning til både større og mindre virksomheder i hele Østjylland.

Miljøvenlig frokostordning til Randers, Horsens, Skanderborg og Hadsten

Udover at levere en firmafrokost baseret på gode og friske råvarer, ønsker vi også at passe godt på miljøet, når vi leverer en frokostordning til din virksomhed i Østjylland. Derfor bruger vi ikke engangsservice, men serverer maden i pæne, hvide porcelænsfade, der gør maden indbydende at se på. Derudover leveres maden i varmekasser og kølekasser, så maden er henholdsvis dejligt varm samt frisk og kold, når I skal sætte tænderne i den. Som nævnt ovenfor er vi fleksible i forhold til tilpasning af menuen, og I bør derfor heller ikke tøve med at kontakte os, hvis der er særlige retter eller madvarer, som I aldrig får spist op. Vi vil hellere undgå madspild og sørge for, at I er glade, ved at levere mindre af det, I ikke får spist, og mere af det I gerne spiser mere af. Vi holder til i Aarhus, men besøger jer meget gerne i Skanderborg, Hadsten, Randers, Horsens eller et andet sted i Østjylland, så vi i fællesskab kan nå frem til den bedste firmafrokost for jer.

Er enige eller meget enige i, at Frokost+ holder hvad de lover

Er enige eller meget enige i, at Frokost+ er meget imødekommende

Er tilfreds eller meget tilfreds med Frokost+ som leverandør

Er tilfreds eller meget tilfreds med madens anretning

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi sidder klar ved telefonen.