Frokostordning i Hadsten

Firmafrokosten er et naturligt samlingspunkt i en virksomhed og er med til at skabe et godt sammenhold. Så hvorfor ikke sikre en lækker frokostordning til dig og dine kollegaer i Hadsten, der kan være med til at give gode samtaler rundt om bordet? Hos Frokost+ leverer vi en både sund og varieret frokostordning til Hadsten og andre steder i Østjylland. Alt efter hvilken menu du vælger, kan vi levere firmafrokost til helt ned til fem kuverter. Derudover er vi fleksible, når det kommer til særlige ønsker fra jeres side, både når det kommer til sammensætningen af menuen eller mængden af bestemte madvarer. Vi er lokalt forankret i Aarhus og er ikke længere væk, end at vi kan komme forbi til en snak. Læs mere om vores tilbud herunder eller kontakt os på +45 72 44 11 16 eller info@frokostplus.dk for et tilbud om levering af din frokostordning i Hadsten og omegn.

Vi leverer en sund og varieret frokostordning til Hadsten og resten af Østjylland

Hvis du er på udkig efter en frokostordning baseret på gode og sunde råvarer til levering i Hadsten og omegn, så er du kommet til det helt rigtige sted. Sammensætningen af vores forskellige menuer gør det muligt for alle at finde noget godt til firmafrokosten, uanset om du er mest til varme eller kolde retter, salat eller brød. Vælger du vores mest varierede menu, bliver der desuden serveret ost, en sund ret og suppe eller koldskål i løbet af ugen, hvilket giver en stor variation, så du aldrig føler, der er det samme til frokost. Vores varme retter skifter desuden både fra dag til dag og fra uge til uge, og da inspirationen er hentet fra hele verden, er der noget for enhver smag. Du kan derfor både glæde dig til traditionelle danske retter som for eksempel boller i karry og mere eksotiske indspark som for eksempel thaiinspireret omelet med chili. Vi tilbyder desuden levering af en vegetarmenu, som enten kommer portionsanrettet eller som buffet, hvis der er tale om fem personer eller mere. Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål, hvis du er nysgerrig efter at høre mere eller har specifikke spørgsmål til menuen. Ring til os på +45 72 44 11 16 eller send en mail til info@frokostplus.dk.

Kontakt os for en skræddersyet frokostordning

Vi skræddersyer frokostordningen efter jeres behov.

Jan Gundahl

adm. direktør, Frokost+

+45 72 44 11 16

info@frokostplus.dk

Frokostordning i Hadsten baseret på de bedste råvarer

Når du bestiller din frokostordning til levering i Hadsten hos os, får du ikke bare en unik service, men også mad af en høj kvalitet. Vi laver vores mad fra bunden og derfor kan du forvente alt andet end discountpålæg og pulverkartoffelmos, når du bestiller firmafrokost hos os. I stedet leverer vi tre slags hjemmebagt brød, som vi bager hver dag samt pålægssalater og fiskefrikadeller lavet helt fra bunden. Det giver dig et måltid med en kvalitet, der kan smages.

Firmafrokost uden engangsservice – Vi passer på miljøet

Udover at sammensætte en menu med gode råvarer, gør vi også din firmafrokost præsentabel og indbydende, når vi serverer den i hvide porcelænsfade. Dermed er du med til at skåne miljøet for unødigt engangsservice, når du bestiller din frokostordning til levering i Hadsten hos os. Det er desuden vigtigt for os, at I får leveret den firmafrokost, der passer til lige netop jeres behov, når det kommer til sammensætningen af madvarer. Er der for eksempel noget, der aldrig bliver spist op, leverer vi gerne mindre af dette og mere af lige netop det, I hellere spiser mere af. På den måde bekæmper vi madspild i fællesskab, samtidigt med at I får det bedste ud af jeres frokostordning i Hadsten.

Vi giver dig en unik og fleksibel service i hele Østjylland

Vi ønsker at levere den bedst mulige service til dig, når du bestiller frokostordning til Hadsten eller et andet sted i Østjylland hos os. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du har ændringer eller spørgsmål til menuen, leveringen eller noget helt tredje. Vi er aldrig længere væk end et telefonopkald, og da det er vigtigt for os at have en god relation til dig, kommer vi gerne forbi til en snak, hvis det er det letteste for dig. Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud på en frokostordning i Hadsten og omegn.

Er enige eller meget enige i, at Frokost+ holder hvad de lover

Er enige eller meget enige i, at Frokost+ er meget imødekommende

Er tilfreds eller meget tilfreds med Frokost+ som leverandør

Er tilfreds eller meget tilfreds med madens anretning

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi sidder klar ved telefonen.