Frokostordning i Skanderborg

Alle firmaer i Skanderborg har her hos Frokost+ mulighed for at få skræddersyet frokostordninger efter lige præcis deres behov. Da ikke to virksomheder er ens, lægger vi nemlig stor vægt på, at hver enkelt aftale afspejler virksomhedens medarbejdersammensætning og præferencer. Dette opnår vi igennem et tæt samarbejde med alle vores kunder, der sikrer, at alle får lige den firmafrokost, de ønsker. Vi tilbyder nemlig et imponerende udvalg af velsmagende retter, der laves fra bunden og leveres frisk og velsmagende hver eneste dag. En frokostordning i Skanderborg kan dermed være en oplagt mulighed for at gøre lidt ekstra ud af firmafrokosten – på flere planer. Man skal nemlig ikke undervurdere effekten af en vellykket firmafrokost. God mad har evnen til at samle folk, invitere til samtale og socialt samvær, samtidig med at den sikrer folk ny energi og overskud til resten af dagen. Valget af en frokostordning i Skanderborg kommer dermed både medarbejderen og virksomheden til gode i sidste ende.

Vi garanterer en frokostordning i Skanderborg, der favner alle

Her hos Frokost+ bestræber vi os på at have noget for enhver smag. Derfor trækker vi også på en bred smagspalet, som har åbnet op for et spænd af retter, tilbehør og toppings med både dansk og eksotisk præg. Uanset om jeres virksomhed hovedsageligt har unge eller gamle ansat, eller om der er flere kvinder end mænd – eller omvendt – så er vi sikre på, at vi kan sammensætte en frokostordning i Skanderborg, der imødekommer alle.

En traditionel frokostordning i Skanderborg består af en varm ret med tilbehør, et udvalg af kolde og sunde retter, friske salater, en salatbar med spændende topping og en bred vifte af slagterpålæg og hjemmelavede pålægssalater. Hertil serveres også en række klassisk tilbehør, der rummer både velkendte danske klassikere og eksotiske varianter som humus, tzatziki og tapenade. Hver dag serveres firmafrokosten desuden med friskbagt brød, som både kan spises som tilbehør og danne grundlag for dagens frokostvalg. Valget af en frokostordning i Skanderborg lægger på den måde op til, at den individuelle medarbejder selv kan tilrettelægge sin frokost ud fra det imponerende udvalg af velsmagende og veltilberedte muligheder.

Kontakt os for en skræddersyet frokostordning

Vi skræddersyer frokostordningen efter jeres behov.

Jan Gundahl

adm. direktør, Frokost+

+45 72 44 11 16

info@frokostplus.dk

En overflod af høj kvalitet og gode råvarer

Selvom vi tilbyder en så stor variation af retter og tilbehør, så går vi aldrig på kompromis med kvalitet i forhold til hverken ingredienser eller udførelse. Det meste af vores mad laves nemlig fra bunden, så vidt muligt, og vi bruger kun de bedste råvarer. Derfor finder I hverken kød med højt fedt- eller vandindhold, pulverkartoffelmos eller discountpålæg i en af vores frokostordninger i Skanderborg. Vi udvælger kun de bedste ingredienser, så vi kan levere den bedst mulige firmafrokost for jer. Dette gør det også langt nemmere for os at levere en sund og velsmagende menu.

Mulighederne er dermed mange, når I vælger en frokostordning i Skanderborg her fra Frokost+. Når blot jeres firma kan lægge en bestilling på min. 10 kuverter, får I nemlig adgang til hele det vidtspændende madunivers, vi tilbyder. Uanset om I foretrækker en firmafrokost med danske retter som boller i karry og tarteletter, om I hælder mod mere eksotiske alternativer som galangarod og kylling eller thaiinspireret omelet, eller I sætter særlige krav om vegetariske alternativer, så sørger vi for at sammensætte den bedst mulige frokostordning i Skanderborg til jer.

Frokost+ leverer jeres firmafrokost kold, varm og perfekt

Idet frokostordningerne består af så forskellige delelementer, hvoraf nogle skal holdes varme og andre kolde, så har vi også stort fokus på leveringen. Her benytter vi praktiske køle- og varmekasser, som holder maden velsmagende og frisk – lige til den skal spises. Det hele anrettes på enkel, hvid service, som sikrer, at alting ser umådelig indbydende ud. Derudover bruger vi heller ikke engangsemballage i vores frokostordninger i Skanderborg. Dette er der flere årsager til. Først og fremmest sikrer dette, at I som kunde ikke skal betale ekstra, og derudover så holder maden sig langt bedre i de specialdesignede kasser. Når vi vælger ikke at bruge engangsemballage, er det også fordi, at vi her hos Frokost+ værner om naturen og miljøet. Derfor genbruger vi også vores varme- og kølekasser, samtidig med at vi sikrer, at bestillingen af vores frokostordning i Skanderborg ikke medfører unødigt plastforbrug.

Høj service indgår naturligt i alle vores frokostløsninger

I samarbejde med jer bestræber vi os på at sammensætte den bedst mulige frokostordning i Skanderborg, og for at sikre, at I altid er tilfredse med jeres firmafrokost, står vi altid til rådighed. I er derfor velkommen til at kontakte os, både før og efter frokostordningen er sat i stand. Uanset om I foretrækker telefonisk kontakt eller fysiske møder, er vi klar til at imødekomme jeres ønsker – også i forhold til menuen. Har I derfor særlige ønsker til jeres frokostordning i Skanderborg, tager vi gladeligt imod idéer, og I kan også vælge at sammensætte jeres helt egen firmafrokost. Vi er altid fleksible, men vi går aldrig på kompromis med hverken vores service eller kvaliteten af de frokostordninger, vi leverer.

Er enige eller meget enige i, at Frokost+ holder hvad de lover

Er enige eller meget enige i, at Frokost+ er meget imødekommende

Er tilfreds eller meget tilfreds med Frokost+ som leverandør

Er tilfreds eller meget tilfreds med madens anretning

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi sidder klar ved telefonen.