Frokostordning i Randers

Er du på udkig efter en lækker frokostordning til en virksomhed i Randers eller omegn? Hos Frokost+ leverer vi en varieret og sund frokostordning til Randers og andre steder i Østjylland. Vores menu er varieret og byder derfor både på traditionelle danske retter, som for eksempel tarteletter med høns i asparges, og mere eksotiske indspark, som eksempelvis ovnbagt Cajun laks eller bondesalat fra Middelhavet. Vi er lokalt forankret i Aarhus og ønsker at være tæt på dig som kunde på trods af geografisk afstand. Vi er derfor altid kun et opkald væk, hvis du har spørgsmål til menuen eller har brug for at lave ændringer. For os er det vigtigste, at du får den frokostordning i Randers, som passer bedst til dig og dine medarbejderes behov. Vi tilpasser derfor gerne menuen til jeres specifikke ønsker, både når det gælder sammensætningen, mængden af forskellige typer mad og specielle ønsker til eksempelvis vegetarmenu. Tøv ikke med at tage kontakt, hvis du har brug for en frokostordning i Randers eller et andet sted i Østjylland.

Få en smagfuld og varieret frokostordning i Randers

Der er mange fordele, når du vælger en frokostordning hos os til levering i Randers og omegn. En lækker og varieret firmafrokost skaber stor glæde blandt medarbejderne, der har noget ekstra godt at glæde sig til i løbet af dagen. Udover at alle medarbejdere undgår at smøre madpakke, glemme den hjemme og tænke på ekstra indkøb til dette, så giver glæden for et godt måltid også gode samtaler rundt om bordet. Vores firmafrokost er varieret fra dag til dag og ændrer sig fra uge til uge, og der er derfor god mulighed for at finde en personlig favorit. Vi har forskellige menuforslag, der blandt andet indeholder varme og kolde retter, en sund ret, ost, grøn salat, salatbar, tre slags brød og lidt fredagssødt. Der er derfor også god mulighed for forskellige valgmuligheder alt efter, om du er mest til det varme eller kolde køkken, sovs eller salat. Tøv derfor ikke med at kontakte os på +45 72 44 11 16 eller info@frokostplus.dk, hvis du er interesseret i vores frokostordning til netop din arbejdsplads i Randers og omegn. Det giver glade og tilfredse medarbejdere med mere overskud og energi.

Kontakt os for en skræddersyet frokostordning

Vi skræddersyer frokostordningen efter jeres behov.

Jan Gundahl

adm. direktør, Frokost+

+45 72 44 11 16

info@frokostplus.dk

En frokostordning i Randers med unik service

Når du hos os vælger en frokostordning til din virksomhed i Randers og omegn, er det vigtigste for os, at du får den frokostordning, der passer bedst til jeres specifikke behov. Er der for eksempel et overtal af mandlige eller kvindelige kollegaer på arbejdspladsen? Er aldersgennemsnittet højt eller lavt? Har I specifikke ønsker til meget salat, mange grøntsager eller ekstra meget fisk til firmafrokosten? Vi er fleksible, når det handler om at tilpasse menuen ud fra jeres specifikke ønsker. Det er vi blandt andet også, når det handler om madspild. Vi er kun et opkald væk, hvis I ønsker at få mindre af en ret eller madvare, som alligevel ender i skraldespanden. Så leverer vi hellere ekstra meget af den mad, I er ekstra glade for. Det synes vi er den bedste løsning både for jer som kunde og for miljøet.

Frokostordning med sund mad baseret på friske råvarer af høj kvalitet

Vores frokostordning til levering i Randers og omegn er baseret på både gode og friske råvarer. Her er der en god mulighed for at spise sundt og varieret samt for at få masser af grøntsager og salat på tallerkenen. Vores mad er desuden lavet fra bunden, hvilket sammenlagt med råvarer af en høj kvalitet kan smages i det endelige resultat. Hos os får du ikke pulverkartoffelmos eller kylling pumpet med vand, men i stedet fiskefrikadeller og remoulade lavet helt fra bunden. Det gælder også for vores lækre, hjemmelavede brød, som vi bager hver dag. Du kan derfor glæde dig til dejligt, nybagt brød hver dag, når du bestiller vores frokostordning til levering i Randers og resten af Østjylland.

Firmafrokost i Randers – En frokostordning med tanke på miljøet

Hos Frokost+ får du som navnet antyder lige det ekstra med i købet, når du vælger at få leveret din frokostordning i Randers fra os. Vi vil gerne passe godt på miljøet, og derfor bruger vi ikke engangsservice, når vi leverer din firmafrokost til dig. I får den kolde mad leveret i kølekasser og den varme mad leveret i varmekasser, så maden er frisk og god, når I skal spise den. I stedet for engangsemballage serveres maden i hvide porcelænsfade, der får maden til at se ekstra indbydende ud.

Er enige eller meget enige i, at Frokost+ holder hvad de lover

Er enige eller meget enige i, at Frokost+ er meget imødekommende

Er tilfreds eller meget tilfreds med Frokost+ som leverandør

Er tilfreds eller meget tilfreds med madens anretning

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi sidder klar ved telefonen.