Frokostordning i Horsens

Her hos Frokost+ står vi altid klar til at levere en indbydende og velsmagende frokostordning i Horsens og en række andre jyske byer – lige fra Randers i nord og ned til Skanderborg i syd. Har jeres firma derfor kontorer i en af disse skønne jyske byer, og kan I samle en bestilling på min. 10 kuverter, så kan I hver dag nyde en lækker og varieret firmafrokost. Denne frokostordning i Horsens er jeres medarbejdere desuden i høj grad selv med til at tilrettelægge. Her hos Frokost+ gør vi nemlig meget ud af, at alle vores frokostordninger tilpasses den individuelle virksomhed. Det, der er den perfekte firmafrokost for jer, er det nemlig ikke nødvendigvis for andre. På baggrund af et tæt samarbejde med jeres virksomhed sammensætter vi derfor en helt unik frokostordning, som med sikkerhed vil falde i jeres medarbejders smag.

Skræddersyet frokostordning i Horsens med gode råvarer

Firmaer kan have meget forskellig sammensætning, selvom de ligger indenfor samme postnummer, og derfor vil enhver firmafrokost her fra Frokost+ være helt unik. Bestiller jeres firma en frokostordning i Horsens herfra, kigger vi derfor på, om virksomheden huser mange unge eller flest ældre, og om medarbejderstaben består hovedsagelig af kvinder eller mænd. Ud fra dette billede er vi dernæst i stand til at sammensætte en firmafrokost, der med sikkerhed vil falde i alles smag, og som tager hensyn til alle. Med vores frokostordning i Horsens kan jeres firma dermed sikre medarbejderne en velsmagende og samtidig sund firmafrokost, som alle vil nyde.

Smag forskellen – Vi laver vores mad fra bunden

Dette er desuden ikke det eneste aspekt af vores frokostordninger i Horsens, der er gennemtænkt. Selve maden bærer nemlig også præg af en kræsen for detaljer – herunder også smagen – og den er lavet med udelukkende de bedste råvarer. Det meste af maden er også lavet fra bunden, hvilket sikrer jeres medarbejdere en fornøjelig og lækker firmafrokost hver eneste dag. Hos Frokost+ garanterer vi en firmafrokost, man ser frem til, og som giver ny energi til resten af dagen. God mad inviterer desuden også til hyggesnak medarbejderne imellem, og derfor kan en skræddersyet frokostordning i Horsens også være med til at styrke sammenholdet internt i virksomheden.

Kontakt os for en skræddersyet frokostordning

Vi skræddersyer frokostordningen efter jeres behov.

Jan Gundahl

adm. direktør, Frokost+

+45 72 44 11 16

info@frokostplus.dk

Spændende menuer med både danske og eksotiske indslag

Uanset hvordan I vælger at sammensætte jeres frokostordning i Horsens, så garanter Frokost+ jer en kombination af gode råvarer, god smag og god variation. Alle menuer sammensættes nemlig ud fra samme struktur, der består af en varm ret med tilbehør, et udvalg af kolde og sunde retter, friske salater, pålæg, hjemmelavede pålægssalater, spændende topping og et imponerende udvalg af klassisk tilbehør. Dertil hører naturligvis også et udvalg af brød, der leveres friskbagt hver dag. Der er altså tale om en fuldstændig firmafrokost.

Alt afhængigt af om jeres medarbejdere foretrækker en firmafrokost med dansk mad, eller er friske på at eksperimentere med lidt mere eksotiske smage, har vi også mange forskellige smagsnuancer at vælge mellem. Alt lige fra de varme og kolde retter til topping til både salat og brød fås nemlig med både nye og velkendte smage. Vores menuer spænder fra den velkendte boller i karry og høns i asparges til eksotiske indslag som fettuccine med hvidløg og stegte squash til thaiinspirerede omeletter med chili. Hertil fås også både tzatziki, oliven tapenade og hummus i tillæg til traditionelt dansk tilbehør til både brød, salat og pålæg. I vores menuforslag kan I læse meget mere om de forskellige muligheder og se vores forslag til, hvordan en frokostordning i Horsens sammensættes med velsmagende resultater.

Hos Frokost+ går kvalitet og service hånd i hånd

Man skal aldrig undervurdere effekten af en god en firmafrokost. Ikke nok med at god mad har afgørende betydning for både medarbejderens sundhed og energiniveau, så giver det også medarbejderne mere overskud, når de ikke skal bruge ressourcer på selv at planlægge frokosten. Samtidig kan firmagoder som en frokostordning i Horsens – uanset om den betales i fællesskab eller af virksomheden – også være med til styrke medarbejderes arbejdsglæde og motivation. Derfor står vi også altid klar til at hjælpe jer med at arrangere den optimale frokostordning i Horsens. I tillæg til god mad lægger vi hos Frokost+ nemlig stor vægt på også at levere en service i særklasse.

Uanset om I vælger at tage kontakt via opkald eller personligt møde, står vi altid til rådighed – både før og efter frokostordningen i Horsens er kommet i stand. Dette har også givet os en række gode tilbagemeldinger fra vores nuværende kunder, hvilket med al tydelighed understreger, at vi lykkes med det, vi sætter os for. Derudover er vi også altid fleksible, så har jeres virksomhed særlige ønsker til den fremtidige frokostordning i Horsens, så er vi åbne for jeres idéer. Alt I skal gøre, er blot at kontakte os.

Er enige eller meget enige i, at Frokost+ holder hvad de lover

Er enige eller meget enige i, at Frokost+ er meget imødekommende

Er tilfreds eller meget tilfreds med Frokost+ som leverandør

Er tilfreds eller meget tilfreds med madens anretning

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi sidder klar ved telefonen.