Catering i Aarhus og omegn

Frokost+ laver sund, nærende og superlækker mad fra hele verden, som bliver leveret lige til døren i Aarhus

Virksomheder i Aarhus og omegn kan gennem Frokost+ forkæle deres medarbejdere med en frokost, som er lidt ud over det sædvanlige. Søger du efter catering i Aarhus, er Frokost+ derfor det rette valg. Frokost+ sætter en dyd i at levere en lækker, indbydende og varieret frokostbuffet, som kan tilfredsstille enhver. Frokostretterne varierer meget fra dag til dag, da vi stræber efter at kunne præsentere nye spændende retter, som alle måske ikke er bekendt med i forvejen. Der optræder derfor mange retter fra mange forskellige verdensdele og kulturer på menukortet, så vær forberedt på at få udvidet din gastronomiske horisont! Fælles for alle retterne på frokostmenuen er, at de alle er sunde og lette og tilberedt med øje for sæsonens råvarer.

Noget der til gengæld ikke varierer hos Frokost+, er den unikke og gode service. Det skal være nemt at få frokost, og med en frokostordning er det nemt for alle. Al maden leveres spiseklar på hvide fade, som sendes retur igen. Engangsemballagen spares væk for prisens, miljøets og appetittens skyld. Varme retter leveres selvfølgelig i varmekasser, så de er lige til at stille på bordet. De kolde retter, salater og øvrige retter bliver leveret i kølekasser, for at sikre at maden forbliver frisk lige indtil I skal spise.

Kontakt os for en skræddersyet frokostordning

Vi skræddersyer frokostordningen efter jeres behov.

Jan Gundahl

adm. direktør, Frokost+

+45 72 44 11 16

info@frokostplus.dk

Vi er altid klar på at stå for god catering i Århus, og sørger for levering til døren. Med en frokostordning hos Frokost+ kan I glæde jer til frokost hver dag, hvor I kan falde i snak over et nemt, lækkert og varieret måltid mad, og vende tilbage til arbejdet med ny energi. Frokost+ leverer frokostbuffeter til virksomheder i store dele af Aarhus og omegn, men siden vi lægger stor vægt på kvaliteten, spiller den enkelte virksomheds beliggenhed ind på, hvorvidt det er muligt for os at levere frokosten. Som udgangspunkt leverer vi frokostordningen ud til virksomheder i de nedenstående postnumre. Hvis jeres virksomhed skulle befinde sig udenfor et af disse postnumre, er du stadig meget velkommen til at ringe os op – så snakker vi om det. Vi har altid interesse i at finde en løsning, så vi kan levere den bedste catering i Aarhus og nærområderne. Derudover har vi en minimumsbestilling på 10 kuverter.

Spørgsmål og bestillinger kan ringes ind pr. telefon på nummeret +45 72 44 11 16, eller I kan sende en mail til: info@frokostplus.dk. Vi glæder os til at høre fra jer!

De gældende postnumre i Aarhus og omegn er som følger:

8000 Aarhus C, 8200 Aarhus N, 8210 Aarhus V, 8220 Brabrand, 8230 Åbyhøj, 8240 Risskov, 8250 Egå, 8260 Viby J, 8270 Højbjerg, 8310 Tranbjerg, 8320 Mårslet, 8330 Beder, 8340 Malling, 8361 Hasselager, 8362 Hørning, 8363 Stilling, 8381 Tilst, 8382 Hinnerup, 8462 Harlev, 8464 Galten, 8471 Sabro, 8660 Skanderborg, 8700 Horsens, 8900 Randers.

Er enige eller meget enige i, at Frokost+ holder hvad de lover

Er enige eller meget enige i, at Frokost+ er meget imødekommende

Er tilfreds eller meget tilfreds med Frokost+ som leverandør

Er tilfreds eller meget tilfreds med madens anretning

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi sidder klar ved telefonen.